Experts in ondernemen

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn

MKB accountancy is een kantoor dat zich, zoals de naam als aangeeft, hoofdzakelijk richt op het MKB. Wij geven u als ondernemer de ruimte om datgene te doen waar u goed in bent en waar uw hart ligt: ondernemen. We nemen u daartoe veel werk uit handen. Én we bieden u het inzicht dat u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen.

 

 

 

 

 

 

Waarin blinken we uit

v Ik zoek een "menselijke" accountant die mij helpt bij ondernemen

Wij adviseren startups en reeds bestaande bedrijven #ondernemersadvies

Belastingvoordelen? Vertel mij alles!

v Inrichten en voeren van een goede administratie

v Specialist in pensioenen

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn er voor al uw accountants- en advieswerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke accountants- en belastingadvieswerkzaamheden. Daarnaast zijn we specialist op gebied van salarisadministratie en boekhouden. Vanuit die disciplines – wanneer nodig aangevuld met bijzondere externe expertise - bieden we ondernemers de vrijheid om te ondernemen.

Al meer dan 45 jaar!

 

 

 

 

 

Kwaliteit in begrijpelijke taal
Kwaliteit en plezier staan hoog in het vaandel bij MKB accountancy, net als goed teamwork. Wij hebben een passie voor cijfers, maar vinden het minstens zo belangrijk wat u ermee doet. Daarom kunt u bij ons rekenen op overzichtelijke rapportages. Zo kort en bondig als mogelijk met begrijpelijke toelichtingen en een helder advies.

 

Online en offline
Wij verzorgen onze werkzaamheden op de manier die u prettig vindt. Digitaal werken biedt vaak gemak en efficiency, maar wanneer u de voorkeur geeft aan papier, sluiten wij aan bij uw wensen. Samen kijken we wat het beste past bij uw organisatie. Met onze software kunnen wij alle gangbare financiële administraties importeren om optimaal aan te sluiten bij de werkwijze van uw onderneming, wij zijn o.a. AFAS gecertificeerd.

 

Brede ervaring en expertise

Dagelijks ondersteunen onze professionals vele MKB-ondernemers en familiebedrijven in de Zaanstreek en ver daarbuiten bij hun administratie en adviesvraagstukken. Van zzp ers tot multinationals. Door de brede kennis kijken we met een andere blik naar uw organisatie hiermee krijgt u de allerbeste dienstverlening
 

Ervaren en betrouwbaar team

Wij zijn trots op ons trouwe team dat klanten door de jarenlange relatie goed kent. Bij MKB accountancy krijgt u een vast aanspreekpunt, zodat u snel kunt schakelen. U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring van ons accountantskantoor en een enthousiast deskundig team. Professionaliteit in een gemoedelijke sfeer!

 

Lid van en/of aangesloten bij:
 

 

 


 

 

 

Samenwerkingspartners: