Experts in ondernemen


Missie

Wij adviseren, begeleiden en helpen mensen persoonlijk in het ondernemen en verruimen met onze werkwijze het begrip accountancy. Met kennis, ervaring en vertrouwen ontzorgen wij de ondernemer volledig zodat hij/ zij kan doen waar hij goed in is waarbij we alles uitleggen en toelichten in heldere begrijpelijke taal. Jij waardeert onze hulp wanneer je belangrijke beslissingen moet nemen, wij kennen jou én je bedrijf. 

Onze specialismen zijn opgebouwd om waarde toe te voegen van startup tot pensioen en alles wat daartussen gebeurt. Het voeren van een goede duidelijke administratie en een salarisadministratie voor als je gaat uitbreiden. Het opzetten van een jaarrekening moet altijd kloppen en luistert nauw voor zowel de belastingdienst als u, de ondernemer. Een wijs belastingadvies om nooit teveel te betalen of juist te genieten van voordelen. Tijdens het ondernemen willen we ook dat je denkt aan vermogensplanning en een oudedagsvoorziening waarbij eventuele overname planning en bedrijfsopvolging logische elementen. En dit is nog maar een greep van voorbeelden; wij noemen ons voorzichtig experts in ondernemen.

Met deze unieke manier van werken zijn wij van invloed op het creëren van de perfecte omstandigheden en het succes van onze relaties.

Wij focussen ons op het gebied in de Zaanstreek maar onze relaties zijn,  met deze missie, nationaal én internationaal te vinden.

Brede ervaring en expertise

Dagelijks ondersteunen onze professionals vele MKB-ondernemers en familiebedrijven in de Zaanstreek en ver daarbuiten bij hun administratie en adviesvraagstukken. Van zzp ers tot multinationals. Door de brede kennis kijken we met een andere blik naar uw organisatie hiermee krijgt u de allerbeste dienstverlening

Ervaren en betrouwbaar team

Wij zijn trots op ons trouwe team dat klanten door de jarenlange relatie goed kent. Bij MKB accountancy krijgt u een vast aanspreekpunt, zodat u snel kunt schakelen. U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring van ons accountantskantoor en een enthousiast deskundig team. Professionaliteit in een gemoedelijke sfeer!