Experts in ondernemen          U bent
Starter

Een bedrijf beginnen is spannend en leuk. Waarschijnlijk bent u hier al jaren mee bezig en heeft u eindelijk de stap gezet, dit is het moment waarop we al uw dromen moeten laten uitkomen. Maar waar begint deze droom? Hoe gaan we ervoor zorgen dat jouw onderneming uitpakt zoals je in gedachten had? 

En het financiële plaatje? Hoe zit het met de boekhouding? De overheid vraagt nogal wat van u.  Plannen voor aan te trekken personeel? Hoe zit het dan met pensioensregelingen of modelovereenkomsten. Als beginnend ondernemer moet u dus over veel zaken nadenken en juist dan heeft u iemand nodig met ervaring die u helpt. Wij zijn er voor u!

Wij denken enthousiast met u mee over deze praktische zaken en kijken realistisch naar waar de kansen liggen. Zo ga jij van start met een eerlijk beeld van wat jouw onderneming zal worden.

Groeier

Uw organisatie of bedrijf staat. Trots op daar waar u of jullie nu staan, maar u weet ook dat u er nog meer uit kunt halen. Het borrelt, en u wil groeien, uitbreiden of ziet zomaar mooie kansen!  Misschien is het wel tijd voor innovatie, een uitbreiding in het buitenland, een bedrijfsovername, extra personeel of het aanpassen van de rechtsvorm. Hier heeft u niet dagelijks mee te maken maar hier wilt u uiteraard wel mee aan de slag. Wij denken in ondernemers taal en maken de mogelijkheden inzichtelijk. Een goed fiscaal advies hoort hierbij.

Verkoper

Ook als u nog niet de pensioengerechtigde leeftijd bereikt heeft kunt u redenen hebben om na te denken over de verkoop of overdracht van uw bedrijf of een deel van uw bedrijf. Uw bedrijf verkopen of overdragen?

U heeft een goede tijd gehad in de onderneming, maar de plannen kunnen veranderen

Wellicht heeft u naast uw persoonlijke energie ook de financiële middelen voor andere ambities nodig

Of misschien heeft u nieuwe plannen, of kunt u eindelijk gaan genieten van een goede oude dag. Het is in ieder geval tijd om afscheid te nemen van het bedrijf. 

Maar hoe? 

Heb je recht op een uitkering?  Is er iemand die u wilt opvolgen, of wilt u  verkopen?

 Gunt u het uw kinderen en is uw pensioen voorzienend en hoe kunt u eigenlijk fiscaal vriendelijk overdragen? 

Wij helpen u om de overdracht zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en samen, in overleg met u  maken we  het juiste toekomstperspectief.Brede ervaring en expertise

Dagelijks ondersteunen onze professionals vele MKB-ondernemers en familiebedrijven in de Zaanstreek en ver daarbuiten bij hun administratie en adviesvraagstukken. Van zzp ers tot multinationals. Door de brede kennis kijken we met een andere blik naar uw organisatie hiermee krijgt u de allerbeste dienstverlening

Ervaren en betrouwbaar team

Wij zijn trots op ons trouwe team dat klanten door de jarenlange relatie goed kent. Bij MKB accountancy krijgt u een vast aanspreekpunt, zodat u snel kunt schakelen. U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring van ons accountantskantoor en een enthousiast deskundig team. Professionaliteit in een gemoedelijke sfeer!